Számos kisebb kampányhoz lehet szükséged dizájnra,  legyen ez az online vagy az offline marketing része.

Affarit Design  programming, dezvoltare website

01. Arculattervezés

Minden az arculattervezésnél kezdődik. Ebből születik a cég imázsa, weboldala s minden promóciós eszközt, leírást ez öltöztet fel. Kreatív folyamat, melyben a brand karaktere alapján elkészül minden alapvető elem, ami a cég arculatát alkotja.
A csomag tartalma: egyedi logó és változatai, névjegykártya, Facebook borítókép, arculati kézikönyv, media kit, képsablonok bejegyzésekhez (Facebook és Instagram), arculati elemek, mappa, fejléces lap, stb.

02. Logótervezés

Miért van szükséged egy logóra? Mert a branded azonosságát hordozza, megkülönböztet a konkurenciádtól, megkönnyíti a márkahűséget, és ha reszponzív, akárhol elhelyezheted (forrás: 99designs.com). Legyen modern, legyen egyedi, legyen fancy, legyen egyszerű.
A csomag tartalma: egyedi logó és változatai (online használatra, illetve nyomtatásban való megjelenítésre), Facebook és Instagram profilképek.

03. Közösségi média

Biztosan láttál már olyan Instagram oldalakat, ahol a képek mintákat követnek, vagy mozaikként felépülve egy összetett egészt alkotnak. Az ilyen kis trükkök azt üzenik, hogy az oldal szerkesztőit érdekli a trend és minden szinten igényesek.
A csomag tartalma: Instagram story sablonok, Instagram és Facebook sablonok bejegyzésekhez, Instagram feed design, borítóképek, profilképek.

04. Apró dizájnok

Számos kisebb kampányhoz lehet szükséged dizájnra, legyen ez az online vagy az offline marketing része. Lehetőségek: szórólap, névjegykártya, prospektus, nyomdai sablonok, fejléces lap, matrica, könyvborító, katalógus, roll-up, belépőjegy, oklevél, mappa, stb.

Munkáink
1 2 3