Tusványos – Más szemszögből levideózva

I. Ötlet

A Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor (közismertebb nevén Tusványos) a Kárpát-medence legnagyobb szellemi műhelye, mely eredeti szándéka szerint a határon átnyúló együttműködést, a román–magyar párbeszédet és a kulturált magyar–magyar politikai eszmecserét tűzte ki célul. A 2018-as év sikeres együttműködésének következtében, 2019-ben már második alkalommal járulunk hozzá a rendezvény dizájnjához és online kommunikációjához, sőt, idén a szervezők megkértek, hogy videóanyagot is készítsünk.

II. Videó

Az ügyfélnek egy-egy rövid videó anyagot szeretett volna, hogy napjára lebontva bemutathassa a fesztivál teljes hangulatát. Úgy döntöttünk, hogy egy más szemszögből fogjuk megközelíteni. Videó anyagainkkal egy történetet szerettünk volna elmondani: hogyan néz ki egy nap a Tusványoson résztvevő emberek életében. Az csapatunk által felhasznált eszközök között kiemelnénk a professzionális drónt, amellyel sikerült légi felvételeket készíteni úgy a fesztiválról, mint a környék természetes szépségéről. Egy különleges rendezvény különleges felvételeket igényel, ezért színes, valamint fekete-fehér videókat készítettünk, folyamatosan játsza a látószögekkel. Az alábbiakban látható az eredmény. 🙂

LECO Impex – Bemutató videók

I. Ötlet

A Leco az egyik legfontosabb cserealkatrész forgalmazó az ipari és mezőgazdasági karbantartás romániai piacán. Elsősorban ipari és mezőgazdasági termelési egységeket céloznak meg, de ugyanakkor kisebb üzleteket is kiszolgálnak országszerte.

II. Videó

Az ügyfélnek szüksége volt két rövid bemutató-videóra mely szemléltesse a cég fő tevékenységét. Az általunk használt eszközök között kiemelnénk a professzionális drónt, amellyel sikerült légi felvételeket készíteni a cég marosvásárhelyi székhelyét. A több napi filmezés következtében készült nyersanyagot megvágtuk, szerkesztettük, majd átadtuk az ügyfélnek a két végleges, különböző hosszúságú videót.

Thai Kitchen – Reszponzív WordPress weboldal

I. Ötlet

A 2017-ben alapított Thai Kitchen étterem egy családi vállalkozás, amely támogatja a helyi termelőket és a romániai vállalkozókat. A mögötte álló csapat hisz a thai gasztronómia hitelességében, és az igazi ázsiai ízvilágot képviselik.

II. Weboldal

Átvettük a már kezdetleges formában meglévő WordPress alapú weboldalt és továbbfejlesztettük reszponzív dizájnt használva, ezáltal nagyszerű böngészési élményt nyújtva a felhasználónak, függetlenül az általa használt képernyő felbontástól (asztali számítógép, laptop, tablet, okostelefon).

thai kitchen restaurant design webpage development porgramare affarit studio romania mures web

III. Fotó

A nagyszerű képek kulcsfontosságúak az új ügyfelek bevonzása érdekében, így felkértek, hogy segítsünk nekik minőségi fényképeket készíteni a menüben lévő ételekről. Egy nyálcsorgatós, gyomorkorgatós fotózás során, sikerült megragadnunk a thai konyha esszenciáját néhány ínycsiklandozó fotó készítésével.

III. Dizájn

Besegítettünk pár anyag megtervezésébe, mint például a Facebook oldalon megjelent posztok, valamint a szórólap és egy banner.

DINAMIT! Teret nyitunk! konferencia – Dizájn és online kommunikáció

I. Ötlet

Erdélyben rengeteg olyan fiatal él, aki pozitív példát mutathatna a pályaválasztás előtt állóknak, ezt hivatott bizonyítani a Magyar Ifjúsági Tanács (MIT) által szervezett Dinamit! Teret nyitunk sikerkonferencia. A rendezvény alatt lehetőség nyílik sikereik bemutatására és arra, hogy történeteikkel másokat is motiválni tudjanak.

II. Dizájn 

A konferencia mögött álló csapat szeretett volna néhány változtatást ami a már meglévő brand-et illeti. A mi feladatunk volt az összes vizuális elem újragondolása és megtervezése: logó, kitűzők, nyakpántok, roll-up, írószerek, matricák, bemutató füzet stb. Az előző, kékes árnyalatok helyett úgy döntöttünk, hogy fiatalosabbá, ugyanakkor elegánsabbá varázsoljuk a teljes arculatot a fekete és rózsaszín használatával.

III. Facebook kommunikáció

Az újonnan megtervezett arculat színvilágát használva segítséget nyújtottunk a Facebook-on közzétett anyagok megtervezésében és azok posztolásában.

IV. Videó

A szervezőknek szükségük volt valakire, aki videóra rögzítené a fellépőket és az elhangzott előadásokat, így mi ezt is bevállaltuk. Az eseményen készült felvételekből utólag egy after-movie is készült.

dinamit online marketing comunicare de affarit studio romania targu mures marosvasarhely companie dezvoltare software
dinamit online marketing comunicare de affarit studio romania targu mures marosvasarhely companie dezvoltare software
dinamit online marketing comunicare de affarit studio romania targu mures marosvasarhely companie dezvoltare software
dinamit online marketing comunicare de affarit studio romania targu mures marosvasarhely companie dezvoltare software
dinamit online marketing comunicare de affarit studio romania targu mures marosvasarhely companie dezvoltare software

DJ Andrei Chelbezan – Marosvásárhely, Románia

I. Ötlet

DJ Andrei Chelbezan egy romániai tánczene művész, aki megkért, hogy segítsünk megnövelni az online jelenlétét.

II. Branding és identitás

Az együttműködés talán legérdekesebb része a brand-je felépítése volt. Sok ötlettel játszadoztunk ahhoz, hogy az arculatát tudjuk vizualizálni: a végeredmény itt látható.

Ez volt az első közös projektünk, és még sok más hasonló következik.

Andrei Chelbezan Dj House Targu Mures Ardeal Cluj Napoca Branding Design Programare Foto Video Affarit Studio Publicity Agency

III. Professzionális fotózás és videózás

A következő lépés az volt, hogy néhány kiváló minőségű képet készítsünk, melyeket dizájnoknál és a különböző közösségi média platformokon lehetett felhasználni.

Néhány egyedi stúdiófotót is készítettünk, melyek helyet kaptak a fesztiválokon, bulikon és egyéb különleges eseményeken használt hivatalos sajtócsomagcsomagjában.

Hirtelen támadt egy ütletünk: elmentünk Andrei-el és a zenefelszerelésével egy népszerű síközponthoz – így vált egy exkluzív parti-ötlet valósággá. Élő zene, sok síelő és egy egyedi online élmény az Andrei projektjeit követők számára. Az online eredmény magától beszél: kevesebb, mint egy hét múlva a videó elérte a több mint tíz ezer nézettséget.

IV. Design és közösségi média

Kellett találnunk egy új és modern módot az Andrei követőivel való kommunikálásra.

Először létrehoztunk számára egy teljesen új Facebook identitást, azaz csakis a dizájner csapatunk által kivitelezett minőségi tartalmakat kezdett megosztani.

Havonta rendelkezésére bocsátunk borítóképeket, megdizájnolt Instagram és Facebook posztokat és professzionális videó anyagokat.

25. KMDSZ Diáknapok – Kolozsvári Magyar Diákszövetség

I. TAPASZTALAT
A Kolozsvári Magyar Diákszövetséggel szoros együttmükődésben készítettük el a 2018 tavaszán megrendezett 25. KMDSZ Diáknapok Arculatát, Weboldalát illetve a bemutató videóit. A csapatunk sok kicsi részletet kellett összeállítson és összefogjon, annak érdekébe, hogy a lehető legnagyobb mértékben a KMDSZ csapata mellé tudjon állni és segíteni neki.

Arculat & Identitás

Videók

Bemutató Weboldal

UNTOLD Fesztivál 2018 – Kolozsvár, Románia

I. ÖTLET

Az évente megrendezett UNTOLD Románia második legnagyobb elektronikus zenei fesztiválja, amely Kolozsvár Központi parkjában zajlik, fő színpada pedig a Kolozsvár Arénában található.

II. Untold: 4. Fejezet

A negyedik Untold Fesztivál 2018. augusztus 2-5 között zajlott. A meghirdetett legelső nevek között szerepelt: The Prodigy, Bonobo, Afrojack, Armin van Buuren, Alesso, Dimitri Vegas & Like Mike, Diplo, Kygo, The Chainsmokers , Jason Derulo, Tiësto, Fedde Le Grand, VRTL VRS és Steve Aoki.

III. A mi feladatunk

Segítettünk a fesztivál egyik legnagyobb támogatójának, a Samsung Romania-nak, népszerűsíteni az eseményt. A mi feladatunk volt kiváló minőségű képeket és videókat készíteni.