fbpx

Herlitz & Pelikan

Herlitz & Pelikan

Szolgáltatások: Facebook Content Management, Instagram Content Management, Facebook & Instagram ADs, Google ADs, E-mail Marketing

Íme két brand, ugyanazon tető alatt, melyeket 3 fogalommal összefoglalható közös cél vezérel: Egészség, Biztonság és Oktatás.

A Pelikan erőssége a 180 éves tapasztalatban és az írószerekkel kapcsolatos szakértelemben rejlik. Fogyasztók generációi nőttek fel ezzel a brand-el. A Pelikan a kiváló minőséget, a trendeket meghatározó innovációt és oktatási koncepciókat ötvözi a tökéletes funkcionalitással és a tiszta esztétikával.

A herlitz márka életteli, színes és követi az aktuális trendeket. Az elmúlt 100 évben a mindenki számára elérhető, megbízható iskolai és irodai termékek a legjobban ismert papír-írószer márkává tették Németországban.

Romániában a herlitz a Pelikan Group része, mi pedig arra lettünk felkérve, hogy segítsünk nekik úgy a közösségi média terén, mint a vadonatúj webshopjuk népszerűsítésében. Bár ez utóbbi megvalósításához semmi közünk nem volt, együttműködésünk óta mindent megtettünk annak érdekében, hogy minél több emberhez eljuttassuk ezt a két csodálatos márkát, kezünkbe véve a Facebook és az Instagram kommunikációs stratégiát. De mivel a tartalomírás már közel sem elegendő egy vállalkozás felépítéséhez és a termékek eladásához, mi kezeljük a Facebook és Google fizetett kampányaikat is.

Nagyon büszkék vagyunk, hogy együtt dolgozhatunk két ekkora névvel!

Sansara & Annemarie Börlind România
BeeHappy