fbpx

MUViN Containers

MUViN Containers

Szolgáltatások: Reszponzív weboldal, Copywriting, Facebook Content Management, Facebook ADs

Mit csinálsz akkor, ha már van egy valamennyire sikeres üzleted, de nincs egyáltalán online jelenléted? Eldöntöd, hogy kell egy rebranding: új név, egy klassz logó, és természetesen egy weboldal, valamint egy Facebook oldal. Ezek a minimális követelmények.

Ami a MUViN Containers-t illeti, ránk lett bízva a márka digitális átalakítása, és ez az egyik olyan projekt, amelyre a legbüszkébbek vagyunk. A kihívás egy reszponzív weboldal létrehozása volt, amelynek tükröznie kellett a cég kreativitását és a konténerek sokoldalúságát. És ha minket kérdezel, akkor azt kell mondanunk, hogy sikerült. Apropó, a kurzor a kedvenc részletünk. 😉

Sokkal könnyebb weboldal látogatókat szerezni, ha aktívak vagyunk a közösségi médiában is. Együttműködésünk a mai napig rendkívül eredményes volt: mindössze 6 hónap alatt sikerült a Facebook oldal lájkjaink számát 200-ról majdnem 10000-re emelni, és az egyik legsikeresebb kampányunk egy Post Engagement kampány volt, ahol a költség/eredmény 0,002 lej volt. Összességében, pedig, az első 6 hónap alatt a költség/eredmény 0,13 lej volt… Remek, nemde?

Nagyon szeretjük és tiszteljük bennük azt, hogy küldetésük az emberek általános megítélésének megváltoztatása ami a konténerek használatát illeti. Manapság tényleg majdnem bármi létrehozható ezekből. A cég irodája például moduláris konténerekből készült.

Hogy rövidre fogjuk, számunkra nagyon izgalmas feladat a digitális marketingjükért felelni, hisz egy valóban tág téma, mely tele van kreativitással.

muvin containers responsive website
muvin containers social media facebook management copywriting
Sportmaniac.ro
Tusványos - Más szemszögből levideózva