fbpx

Remex

Remex

Szolgáltatások: Webfejlesztés, Copywriting, Logó, Fotó

A Remex egy nemzetközi tömörfa bútorgyártó, amelyet családi vállalkozásként alapítottak Szászrégen városában 1995-ben. A fa, másszóval az az alapanyag, amelyre épült a város fejlesztése, Szászrégent az erdélyi faipar egyik legfontosabb központjává emelte.

A Remex növekedésének következtében úgy döntöttek, hogy tömör tölgyfa bútorokat csak exportra fogják gyártani, jelen pillanatban olyan nyugati országokba szállítva, mint Németország, Franciaország, Hollandia, Dánia, Svédország és az Egyesült Királyság. Ebből kiindulva úgy döntöttek, hogy 2020 a tökéletes év egy vadonatúj weboldal és logó létrehozására. Mindent ránk bíztak: a tartalomtól a dizájnig és a fotózásig.

Négy alappillérjükből kiindulva: Szenvedély, Kiváló minőségű tömörfa bútorok, Technológia és kézművesség, valamint a Testreszabás, a weboldal tartalma világos ívet követ, és bemutatja a cég történetét és kiemeli az ügyfeleik előnyeit. A cég fához fűződő viszonyán alapuló szöveghez gyönyörű, hangulatos, általunk készített fotókat társítottunk, melyek szemléltetik a gyárat, a felhasznált alapanyagokat és a végterméket. Az eredmény egy látványos, szépia tónusú minimalista weboldal.

A logó 3 elemből áll: egy bútordarab körvonala, a tömörfa alapanyag használatát jelző, vastagított betűkkel írt cég neve és egy stilizált mérőszalag, mely jelzi a bútoraik egyedi jellegét.

Sansara & Annemarie Börlind România