fbpx

Sansara & Annemarie Börlind România

Sansara & Annemarie Börlind România

Szolgáltatások: Webshop fejlesztés, Facebook & Instagram Content Management, Facebook & Instagram ADs, E-mail Marketing, Print design

Sansara és Annemarie Börlind: két brand, kéz a kézben, mely kölcsönösen segíti és kiegészíti egymást.

A német Annemarie Börlind több mint 60 éve fejleszt organikus és fenntartható forrásokból származó természetes kozmetikumokat. A Sansara e márka iránti szeretetből született, a bennünket körülvevő összetevők és anyagok újraértékeléséből kiindulva. A szigorúan természetes alapanyagokból készült termékek újrahasznosítása, feldolgozása és felhasználása, illetve a természetes és organikus fogalma fokozatosan életmóddá vált.

2019 őszén kezdtük el az együttműködést az Annemarie Börlind romániai forgalmazójával, átvéve a közösségi média oldalak menedzselését és a Facebook hirdetések irányítását. Mindehhez 2020 tavaszán hozzáadódott a Sansara is. Mindkét brand tartalmá és kampányait a legnagyobb odaadással kezeltük annak érdekében, hogy azok a lehető legrelevánsabbak legyenek és megfeleljenek a két brand stílusának és küldetésének.

Ezt a gyümölcsöző együttműködést követően arra lettünk felkérve, hogy hozzunk létre egy vadonatúj Sansara webáruházat, hogy a vásárlók sokkal könnyebben kezelhető és felhasználóbarátabb platformmal találkozhassanak. Így született meg az új Sansara online áruház, az ő természetes, letisztult és minimalista megjelenésével, amely tökéletesen illeszkedik az általa forgalmazott márkákhoz, és amelyek egészséges, környezetbarát és hatékony, a természetes szépséget fenntartó és kiemelő termékeket kínálnak: a testet és a bolygót egyaránt tisztelő termékek.

Remex
Herlitz & Pelikan