fbpx

Sportmaniac.ro

Sportmaniac.ro

Szolgáltatások: Online kommunikáció, Facebook Content Management, E-mail Marketing, dizájn, Pinterest

A Sportmaniac egy kiváló minőségű outdoor lábbelikre specializálódott online webshop, amely Marosvásárhelyen egy bemutató üzlettel is rendelkezik. Szeretjük ezt a projektet, mert kreativitásunkat maximálisan megmutathatjuk online kommunikációjukban, és mert szeretjük a cipőket. Teljes social media kommunikációval segítjük vállalkozásukat.

Felelősek vagyunk azért, hogy a közösségi médián és a hírleveleken keresztül kommunikáljunk, hogy a megfelelő kreatív tartalommal és dizájnnal eljuttassuk a vállalat üzenetét és termékeit a pontos célcsoporthoz. Stílus, színek, trendek, márkák, minőség – erre fektetjük a hangsúlyt a Sportmaniac-nál.

A céggel együtt igyekszünk követni a legújabb trendeket és új, megfelelő kampányokat létrehozni klienseiknek. Olyan ismert cipőmárkákat népszerűsítünk, mint a Crocs, a Grisport, a Columbia, a Teva, a Merrell és még sok más. A közösségi médiában úgy döntöttünk, hogy az összes tartalmat két nyelven tesszük közzé: románul és magyarul, hogy minél több etnikai közösséghez eljusson üzenetünk.

Reméljük, hogy továbbá is hozzájárulhatunk a Sportmaniac sikeréhez, és egyre több embert tudunk meggyőzni arról, hogy a kényelmes és minőségi cipők viselése a legjobb választás.

BeeHappy
MUViN Containers