Software services

Jobb IT szolgáltatások
Minden projektünket az ügyfél üzletének megértésével kezdjük, így tudunk megfelelő megoldást és technológiát biztosítani. Meg akarunk győződni arról, hogy az együttműködésünk, fejleszti az ön vállalkozását.

01. Mobil alkalmazások

Az Android és az iOS teljesen letaszította a piacról az összes többi technológiát (pl. Windows Phone). Tehát, ha szükséged van egy mobilappra (amennyiben szolgáltatásaid elég összetettek és interaktivitást igényelnek), az Android-iOS alkalmazáscsomag minden reális igénynek megfelel.

02. Weboldalak

A különböző cégek rengeteget költenek arra, hogy prospektusaikat eljuttassák a potenciális kliensekhez. Egy bárhonnan elérhető, trendkövető weboldal ezt a kérdést tökéletesen megoldja, az érdeklődők egy kattintással minden szükséges információt beszerezhetnek a forgalmazott termékekről és szolgáltatásokról. Egy jól működő weboldal önmagában nem elég az értékesítéshez, de elengedhetetlen a sikeres marketinghez.

03. Webáruházak

Ha vállalkozásod olyan termékeket forgalmaz, melyeket piacra dob, gondolkozz el azon, hogy befektess egy webáruházba. Kulcsszavak: biztonság, egyértelműség, felhasználóbarát felület, tranzakciók, átláthatóság, stb.

04. Speciális megoldások

A platformfüggő (natív) alkalmazások lényege, hogy egyetlen platformon vagy megadott készüléken fussanak. Ezek előnye az, hogy maximálisan kihasználják az adott platform – eszköz – nyújtotta szoftveres és hardveres lehetőségeket, továbbá optimális teljesítményt biztosítanak (a searchsoftwarequality leírása alapján).

Munkáink
1 2 3